Evenimente VIP

vip-sexy-blonde

 

Daca vreti mai mult decat un dans la bara, profitati de Private Room si lasati-le pe dansatoarele noastre sa va scufunde intr-un alt univers cu un show la alegerea dumneavoastra: striptease, private show complet nude sau erotic show.

Pe de alta parte, daca va doriti o noapte discreta in clubul nostru, va punem la dispozitie Zona VIP. Zona VIP include CAMERA VIP pe care o recomandam sa o folositI pentru a va impresiona prietenii si clientii.

Zona VIP are un decor luxos cu lumina intima. Confidentialitatea sa va permite sa va bucurati de conversatia dansatoare/dansatoarelor preferate. Asezat pe canapea si servit de staff, devine o zona rezervata doar dumneavoastra, unde fata va danseaza, in loc sa mergeti in zona principala a clubului si de acolo sa priviti show-ul de scena, si sa va luati bauturile de la bar. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati fetei alese sa va spuna tarifele. Sau, puteti intreba orice membru al staff-ului. Aceasta camera este practic un club-in-club si fie ca faceti o petrecere privata acolo sau sunteti singur, va puteti bucura de o experienta VIP fantastica.

 

 

vip-sexy-brunette