Galerie poze

Galerie foto Poze cu clubul Lucky Love si dansatoarele noastre exotice la rezolutie mare. Va invitam la un spectacol de striptease de inalta calitate intr-o atmosfera intima in centrul orasului. Organizam petreceri private si evenimente VIP in functie de preferintele dvs. De asemenea, avem un bar select, pentru a servi bautura preferata in compania fetelor frumoase…..

Video prezentare club

Prezentare club si dans la bara

Striptease Erotic Show Private Room

Clubul de noapte Lucky Love din Bucuresti Te invita la un show erotic in camere private. Create special pentru tine, imbina atmosfera intima alaturi de o senzuala dansatoare si un dans de neuitat. Departe de alte priviri poti savura momente speciale de relaxare si un spectacol cu o coregrafie personalizata preferintelor clientului. Simte-te bine in compania…..

Petreceri Private – VIP Room

Petreceri private – evenimente VIP locatie La clubul nostru de noapte Lucky Love situat in inima orașului puteti organiza petreceri private sau evenimente VIP. Locul ideal care defineste experienta ultima a vietii de noapte din Bucuresti. Echipa noastra prietenoasa este aici pentru dumneavoastra si va asigura o noapte de neuitat, servicii excelente intr-un loc plin de…..

Masajul erotic

Blonde erotic show stripper

Masajul corporal erotic se concentrează asupra punctelor erogene care va produc placere deosebit de intensa. Masajul erotic – cum se face? Masajul erotic se concentreaza asupra miscarii senzuale implicand diferite tehnici de masaj, asigurandu-va ca va puteti relaxa complet si elimina stresul fizic si tensiunea. Acesta include una sau doua maseuze nude, un amestec de uleiuri…..