Masajul erotic

Masajul corporal erotic se concentrează asupra punctelor erogene care va produc placere deosebit de intensa.

Masajul erotic – cum se face?Masajul erotic se concentreaza asupra miscarii senzuale implicand diferite tehnici de masaj, asigurandu-va ca va puteti relaxa complet si elimina stresul fizic si tensiunea. Acesta include una sau doua maseuze nude, un amestec de uleiuri naturale pure si o atmosfera intima. Masajul incepe prin masajul piciorului, tendonul lui Ahile, gambele, coapsele, osul sacral, spatele, regiunea cervicala, bratele, mainile, degetele, pieptul, abdomenul.
Zonele sensibile si zonele erogene atinse pe corp in timpul acestui masaj erotic sunt cele din spatele genunchilor, partii laterale a corpului, pieptului, bratelor, gatului, lobului urechii.

Acest masaj reprezinta o adevarata arta si o experienta fara precedent ce implica intimitate si senzualitate. Maseuzele fac din acest masajul erotic, un ritual de senzualitate si trezire a simturilor.
O sesiune de masaj dureaza 60 de minute si include doua dusuri.

Masajul erotic – beneficiiIn timpul acestui masaj erotic veți experimenta
– intreaga noastra fiinta se relaxeaza fizic, mental si emotional
– eliminarea stresului, depresiei si anxietatii
– imbunatatirea tonusului pielii, fluxul sanguin este stimulat pentru hidratarea pielii
– elibereaza endorfine, care actioneaza ca un pansament pentru durere in organism
– ajuta la ameliorarea durerilor de cap
– muschii obositi sau inflamati se relaxeaza si destreseaza cu acest masaj
– ajuta la eliberarea anumitor hormoni care calmeaza mintea, gandurile si ajuta la disparitia depresiei
– imbunatateste intimitatea si iubirea.

Masajul erotic – tipuri1. Masajul erotic cu o maseuza
Bucurate de un masaj in intimitatea unei tineri maseuze, arome alese si o atmosfera de vis. Masajul erotic ofera trairi intense, atingeri suave si blande pe tot corpul. Oferiti-va un moment de relaxare si bucurie. intregul tau corp va fi atins cu mainile, picioarele, sani si parul maseuzelor pentru a trai stari sublime.


2. Masajul erotic cu doua maseuze
Este o oportunitate de a experimenta o serie de senzatii placute la un alt nivel, deoarece frumoasele noastre maseuze actioneaza simultan in zone erogene. Creierul in aceasta situatie produce o doza maxima de endorfine, facand masajul erotic recomandat barbatilor care sufera de disfunctie sexuala. Este, de asemenea potrivit si pentru femeile care vor sa descopere și sa deblocheze sexualitatea proprie precum si dorintele ascunse.


3. Masajul erotic pentru cupluri
Masajul erotic pentru cupluri este una dintre cele mai bune experiente pe care le-o putem oferi persoanei iubite ce doreste sa incerce o experienta intensa in aceeasi camera cu iubitul/a. Realizarea unui masaj erotic cu partenerul dvs. este o sansa de relaxare, experienta si imbunatatire a relatiei si a nivelului de intimitate. Ajuta la depasirea diferitelor feluri de frustrari, neintelegeri, lipsa si teama de comunicare, gelozie si certuri.

No Comments:

Add a Comment

Comments are closed.