Petreceri Private – VIP Room

Petreceri private – evenimente VIP locatieLa clubul nostru de noapte Lucky Love situat in inima orașului puteti organiza petreceri private sau evenimente VIP. Locul ideal care defineste experienta ultima a vietii de noapte din Bucuresti. Echipa noastra prietenoasa este aici pentru dumneavoastra si va asigura o noapte de neuitat, servicii excelente intr-un loc plin de viata si vibrant.

Oferte pentru petreceri private – evenimente VIPDescoperiti ce va putem oferi pentru o noapte speciala:
– petrecere de aniversare
– team-building
– petrecere de burlacite
– petreceri private sau de grup
– intalniri intime
– petreceri surpriza
– petrecerea a personalului companiei
– o mare varietate de bauturi fine, cocktail-uri, long drinks pentru cele mai exigente gusturi

Cum sa organizati o petrecere privata – eveniment vipVa invitam la clubul nostru de noapte pentru o vizita in felul acesta veti vedea intregul club. Salonul nostru VIP poate fi inchiriat pentru noapte ca o sala privata cu spatiul tau retras. In functie de ce vreti sa organizati avem o varietate de pachete de petreceri exceptionale si un meniu bogat de cocktailuri pentru oaspeții dvs. sa va bucurati in timpul petrecerii la clubul nostru.

Bucurați-va de petrecerile private si de evenimentele VIP cu tratament special pentru dvs. si oaspetii dvs. Fie ca este o petrecere pentru a sarbatori, un eveniment de varf pentru compania dumneavoastra sau o mica intalnire pentru o noapte.


Alegeți-va sa va relaxati intr-o atmosfera intima, admirand prestatia animatoarelor noastre. Rezerva clubul pentru petrecerile tale! Iti garantam un eveniment reusit pana in cele mai mici detalii!


Pentru preturi si rezervari sunati +4 0754 035 717 ; +4 0754 035 735 sau scrieti un mesaj pe adresa reservation(at)luckylove.ro.

No Comments:

Add a Comment

Comments are closed.