Masaj

Light candle

Clubul Lucky love ofera acces nelimitat la salonul de masaj din locatie, care este deschis atat ziua cat si noaptea. Specialitatea casei este TAO body massage, o adevarata arta a mangaierilor tandre pe corpul dumneavoastra nud. In timpul unui astfel de masaj veti descoperi prin intermediul atingerilor maiestre, ca intregul dumneavoastra trup, nu doar zonele sexuale sunt o sursa de placeri erotice.

Masaj – beneficii

Beneficiile masajului sunt :
• Relaxeaza musculatura
• Stimuleaza circulatia
• Elimina stresul si oboseala
• Atenueaza contracturile musculare
• Mentine elasticitatea pielii
• Pastreaza mobilitatea articulatiilor
• Elimina insomnia
• Normalizeaza activitatea creierului
• Stimuleaza sistemul imunitar
• Imbunatateste aspectul pielii
• Imbunatateste postura
• Combate simptomele depresiei si anxietatii
• Te ajuta sa dormi mai bine
• Amelioreaza migrenele
• Stimuleaza memoria, concentrarea si atentia
• Ajuta la recuperare

Tipuri de masaj


Masaj erotic nud

        Ofera pe langa avantajele masajului de relaxare si o experienta intima si senzuala. Cu atingeri blande ale sanilor, coapselor, buzelor, picioarelor si al parului maseuzei te vei bucura de trairi intense. Tot ce trebuie sa faci este sa stai relaxat si sa lasi fata/fetele sa se ocupe de restul. Vei fi intampinat de o atmosfera intima si prietenoasa alaturi de fete tinere si senzuale. Ti se va prezenta camera in care se va desfasura masajul precum si ceea ce iti este pus la dispozitie din partea casei.

       Timpul acestui masaj este de 60 minute si are incluse dusurile. Dupa ce vei iesi de la primul dus, vei fi invitat de frumoasa maseuza in camera de masaj. Fata a creat din aceasta camera un loc special pentru tine sa te poti simti destins intr-o atmosfera calda. Pe fundal va fi redata o muzica de relaxare si mirosul din camera este unul suav. Esti rugat sa te asezi pe patul pregatit si apoi va incepe masajul.

       Zonele erogene si sensibile masate in timpul acestui masaj sunt: lobul urechii, gatul, pieptul, bratele, abdomenul, partea laterala a corpului , coapsele, zona genunchilor, picioarele. De retinut este faptul ca zonele intime nu iti sunt atinse.

Masaj erotic nud (doua domnisoare)

       Aici atmosfera se incinge mai mult si include tot ceea ce este descris la masajul erotic nud cu o singura maseuza. Placerea va fi cel putin dubla deoarece vei beneficia de doua maseuze senzuale in acelas timp. Trupul tau va fi desfatat cu atingeri suave si chiar sarutari. Vei beneficia de un masaj intens, profund, relaxant si seducator.

       De data aceasta vei fi invitat de frumoasele maseuze in camera de masaj special pregatita pentru tine. Atmosfera intima, mirosurile si muzica de pe fundal iti vor accentua trairile

Masaj Senzual

       Este un masaj incantator placut si relaxant in prezenta unei femei superbe. Include atingeri intime realizate pentru a stimula si mentine intr-o stare de excitare, relaxare si dorita de atingeri in continuare.
       Scopul acestui masaj senzual este de a atinge si a mentine cel mai inalt nivel de excitare cat mai mult posibil. Deasemenea prin atingerile oferite la diferite intensitati pe tot corpul ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator.

       Atingerile usoare si mangaierile iti dau fiori si te fac sa plutesti intr-o stare de relaxare. Zonele erogene masate in acest masaj senzual sunt lobul urechii, gatul, pieptul, bratele, abdomenul, partea laterala a corpului , coapsele, zona genunchilor, picioarele. De retinut este faptul ca zonele intime nu iti sunt atinse.

Masaj Cupluri

       Pe langa relaxarea care survine la final acest masaj mai are si calitatea de ai apropria sufleteste pe cei doi. Se realizeaza intr-un cadru intim si o atmosfera calda si prietenoasa. Cuplul este masaj pe doua paturi separate unul langa celalalt avand sansa de a se detensiona impreuna. Se pot bucura de beneficiile masajului de relaxare concomitent si dupa terminarea masajului pot servi o bautura calda.
Cand ambii parteneri sunt intr-o activitate comuna apare o conexiune emotionala aparte si acestia ajung sa se cunoasca mai bine.
Timpul acestui masaj este de 60 minute si are incluse dusurile.

Masaj Cupluri (2 domnisoare)

       Se realizeaza cu cate doua maseuze pentru fiecare persoana intr-un cadru intim si o atmosfera calda si prietenoasa. Veti fi rasfatati amandoi cu un masaj de relaxare din cap pana in picioare, folosind uleiuri hranitorare de catre cele patru maseuze. O sa aveti parte de destindere, senzualitate si apropiere sufleteasca intre cei doi.
       Timpul acestui masaj este de 60 minute si are incluse dusurile. Dupa terminarea masajului puteti servi o bautura calda sau orice este disponibil la bar.

Masaj de relaxare

       Scopul acestui masaj este eliberarea de endorfine si serotonina, cu un puternic impact la nivel psihologic. Vine in ajutorul tau pentru a preintampina, ameliora sau chiar vindeca numeroase dureri cervicale, dorsale sau lombare. Printre beneficiile masajului de relaxare: calmeeaza durerile de cap, imbunatateste circulatia venoasa si limfatica, forteaza eliminarea toxinelor, imbunatateste calitatea somnului.
La fel ca si celelalte masaje dureaza 60 minute si se realizeaza intr-o atmosfera placuta, calda si prietenoasa.

Masaj Tao

       Nu este doar un masaj. Este un mod cu totul special de a trai placerea in multiple feluri si poate crea pentru unii dependenta. Este o experienta pe care o veti dori sa se repete din nou si din nou. Acest masaj este destinat celor care doresc sa experimenteze un masaj traditional chinezesc. Masajul erotic taoist foloseste miscari fine,tehnici de presopunctura, atingeri pline de tandrete si iubire. Miscarile si atingerile sunt menite sa deblocheze canalele energetice, difuzarea energia sexuala in intregul corp generand valuri de placere. Scopul principal al acestui masaj este transformarea energiei sexuale in energie spirituala si apropierea de esenta ta.

Va invitam in club, sa va puteti bucura de un masaj de relaxare, masaj erotic sau de masajul exclusiv TAO nud pentru oaspetii speciali.

Sunati-ne pentru a afla mai multe detalii si a va face o programare!