Clubul de noapte

Clubul de noapte Lucky Love este un loc special creat pentru a va oferi o atmosfera intima si prietenoasa. Cu o arhitectura armonioasa cu portaluri arcuite care va conduc intr-o camera plina de mister. Lumina din interior accentueaza frumusetea locului si a dansatoarelor.

Clubul de noapte Lucky Love – ofertaClubul nostru de noapte va ofera o varietate de arta erotica la un alt nivel si o noapte de neuitat, in compania unei muzici excelente, dansatoare exotice si bauturi fine alese cu grija. Va puteti bucura de compania dansatorilor erotici. Clubul nostru este deschis tuturor fanilor care apreciaza senzualitatea delicioasa in diferitele sale forme.


Dansatoarele tinere si apetisante va vor oferi programe erotice de lux, divertisment si spectacole erotice pentru toate gusturile. Acestea va vor fascina toata seara cu spectacole de striptease, dans la bar si daca doriti mai multa intimitate, aveti un loc rezervat in camerele noastre private. Puteti alege o domnisoara (sau mai multe) si intr-una din camerele noastre VIP va puteti delecta cu spectacole erotice, lap dance, striptease sau masaj erotic doar pentru dvs. Zona vip a clubului nostru este locul ideal pentru o seara cu prietenii tai, petreceri private, zile de nastere, intâlniri si petreceri pentru burlaci si burlacite.


Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va organiza evenimentul dumneavoastra in cele mai mici detalii. Iar clubul de noapte va ofera urmatoarele servicii:
– Striptease
– Lap dance
– Show-uri erotice
– Spectacole private
– Petreceri private
– Zile de nastere
– Masaj erotic
– Tao-masaj
– Masaj pentru femei
– Masaj pentru cupluri
– Bar

Clubul de noapte Lucky Love – reguli1. In cadrul taxei de intrare in clubul de noapte, veti beneficia de spectacolul de stripease, spectacol intim intre dansatoare, spectacolul topless, zona V.I.P, zona privata si bauturile sunt foarte accesibile la bar.
2. Masajele sunt programate prin telefon.
3. Intrarea in stare de ebrietate este interzisa.


Se spune ca atunci cand o femeie danseaza este o capodopera in miscare. La clubul de noapte Lucky Love puteti admira cele mai bune dintre aceste dansatoare. Dansatoarele noastre frumoase, foarte senzuale seduc cu prezenta lor atat pe scena cat si in afara acesteia. Va invitam la un dans erotic, un masaj senzual sau la o bautura fina, in functie de alegerea dvs.

Lucky Love Night Club