NOU

PETRECERI PENTRU BURLACI SI BURLACITE

Indiferent daca planuiti o noapte speciala sau un weekend intreg pentru baiatul norocos sau doamna norocoasa, avem petreceri speciale de burlaci pentru placerea dumneavoastra. Exista diverse zone in cadrul clubului nostru. Clubul gazduieste barul si zona de dans unde se aduna fetele. Zona VIP include serviciile VIP. Utilizati-l pentru a impresiona prietenii si clientii. Zonele din interiorul clubului sunt exclusive in decorul lor si asigura cea mai mare discretie. Lucky Love este locul perfect pentru gazduirea de petreceri corporative si private, in special petreceri de burlaci pentru ea si pentru el!
In timp ce petrecerile burlacilor tind sa exploreze partea obraznica a naturii noastre, puteti petrece un timp incredibil fara a face mireasa sa se supere sau
mirele. Lucky love este locul perfect pentru astfel de activitati. Pentru doamne va oferim posibilitatea de a privi un dans erotic frumos in compania prietenilor dvs., puteti avea un masaj relaxant sau un timp placut petrecut impreuna cu invitatii dumneavoastra. Pentru viitori miri avem o varietate de dansuri, camere intime, camere de masaj si un bar cu bauturi selectate. Va puteti bucura de toate acestea impreuna cu grupul de prieteni. Va asteptam sa vizitati clubul nostru pentru a va convinge si pentru a rezerva petrecerea de burlaci.

Bachelor Parties

 

INTIM LADIES SHOW

Pentru oaspetii nostri, avem dansuri de striptease, dansuri la bara si dansuri erotice incendiare complet nud cu doua sau mai multe dansatoare, toate acestea într-un amestec obraznic si o atmosfera intima. Puteti sa va bucurati de aceste spectacole intr-o camera privata sau in zona noastra principala. Barul clubului este la dispozitia dumneavoastra. Vino si bucurati-va de o atmosfera inflacarata in compania fetelor noastre tinere si senzuale. Nu veti uita aceasta experienta. Vedeti show-urile noastre intime cu dansatoare exotice în fiecare seara.

Intim ladies show

 

 

MASAJ PENTRU CUPLURI

Specialitatea casei este masajul cuplurilor, un aprodisiac special pentru o extra senzualitate si intimitate in relatia ta. Suntem disponibili pentru rezervari ori de câte ori doriti sa veniti cu persoana iubita in cadrul clubului nostru.
Va oferim ocazia de a va surprinde partenerul prin participarea la o intâlnire de masaj erotic. Luati parte la o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti mai bine din punctul de vedere al dorintelor erotice. Fetele noastre vor aduce intr-o stare speciala de traire erotica, facând ca masajul sa fie un moment magic de eliberare a tensiunii, fiind mai mult decat un masaj pentru voi doi. Experimentati sentimentul de placere prin atingeri delicate si senzuale de catre corpul maseuzelor. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces inclusiv legatura dintre inima si centrul sexual. Masajul erotic pentru cupluri este un tango de energie, comunicare fara cuvinte, o ora petrecuta intr-un mediu placut.

Couple massage