Evenimente VIP

vip-sexy-blonde

 
Evenimentele VIP organizate de clubul nostru au fost create special pentru tine pentru a te simti bine in intimitate. Poti sa iti creezi chiar si tu propriiele tale evenimente VIP inchiriind clubul.

 

Ce este un eveniment VIP

Evenimentele vip sunt acele evenimente in care tu si invitatii tai sunteti tratati ca niste regi. Veti fi intampinati de frumoasele noastre dansatoare care va vor conduce in camera special amenajata. Aici atmosfera este intima si prietenoasa. Oferta de bauturi de la bar va fi pusa la dispozitie dumneavoastra.

La evenimentele vip veti beneficia de toata colaborarea echipei noastre de organizare si de urmatoarele beneficii

  • intrare gratuita (taxa suplimentara se poate aplica in noptile de evenimente speciale)
  • Intrare VIP & Hostess
  • selectie mare bauturi
  • Dansuri VIP private
  • Re-intrarea in club
  • Acces la zona VIP
  • VIP Hosting pe tot parcursul noptii

 

Evenimente vip – beneficii

Dacă doriti intimitate, atunci profitati de zona noastra VIP din camera VIP și lăsati-le pe dansatoarele noastre erotice sa va duca intr-o alta lume cu un spectacol la alegere: nud Full Striptease, Private Show sau Erotic show. Puteti folosi acest eveniment pentru a impresiona prietenii si clientii dumneavoastra.

Decor exclusivist ce asigura cea mai mare discretie. Camera VIP are un decor luxos cu iluminare ce schimba foarte usor dispozitia. Intimitatea camerei va permite sa va rasfatati in conversatii cu dansatoarea alesa de dumneavoastra. Cu canapeaua proprie si serviciul deplin al dansatoarelor, devine o zona exclusiva pentru tine. Dansatoroarea/dansatoarele alese te incanta prin coreagrafie si atmosfera creata. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrebati pe fata pe care ati ales-o sa va informeze despre tarife sau va rugam sa intrebati personalul pentru detalii.

Evenimentele vip organizate in cadrul clubului Lucky love iti aduc pe langa beneficiile de mai sus si:

– daca se doreste se poate realiza masaj

– o varietate de bauturi

– o stare de bine si relaxare

Cum intri/organizezi evenimente vip

Fie ca vrei sa iti organizezi propriul eveniment vip sau este organizat de clubul nostru, trebuie sa iei legatura cu personalul nostru. Echipa de organizare va sta la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie. Poti lua legatura cu noi la numarul de telefon +4 0754 035 717 ; +4 0754 035 735 sau ne scrii un email la adresa reservation (at) luckylove.ro

Afla cat costa participarea sau organizarea propriilor evenimente vip si ce alte servicii sunt incluse. Va asteptam sa petreceti o seara de neuitat la evenimentele vip din cadrul clubului Lucky Love.

Idei de evenimente vip

– petrecere de aniversare

– team-building

– petrecere de burlaci/burlacite

– petreceri private sau de grup

– intalniri private

– petreceri surpriza

– petrecerea de personal
 

vip-sexy-brunette